sâmbătă, 13 iunie 2009


WHEN SIGN UP USE BONUS CODE: ALEXBONUS FOR 100% SIGN UP BONUS

Her beceri ve tecrübedeki bütün düzeydeki oyuncular için tam donanımlı tavla kaynağı. Gammonish, en çok güncelleştirilmiş ve kapsamlı online tavla rehberidir. Oyunculara, oyunu nasıl oynayacaklarını anlatmak için resmi kurallar, tavla terminolojisi için sözlük ve bazı kullanılan yararlı tavla stratejileri ve şampiyon oyuncular tarafından kullanılan ipuçlarını içeren ve oyunculara daha iyi anlamalarına yardım etmeyi sağlayan önemli bir kaynaktır.
Download Backgammon Software

Tavla, çoğunlukla beceriye ve praktiğe dayalı bir tahta oyunudur. Oyun, özde iki oyuncunun arasında bir yarıştır ve her oyuncunun amacı kendi taşlarını kendi bölgesinedeki tahtaya getirmeye çalışmaktır. Daha sonra da onları rakip oyuncudan daha hızlı bir şekilde toplamaktır. Tavlayı oynamak için yetenek ve büyük beceri ve stratejiyi gerekir. Örnek olarak rakibinin taşlarını engellemek ve rakibinin şaşırtarak taşlarını vurmak ve onları oyuna geri getirmek önemlidir.

Eğer oyuna tamamen yeniysen, oyunun, nasıl oynandığını anlamak için dikkatli bir şekilde tavla kurallarını okuyarak başlangıç yap. Taşlar, zarın atılmasına ve pip sayılarına göre noktalar boyunca hareket eder. Strateji, oyunun sonucunu kararlaştırmakta büyük bir önem oynar ve kazananın bir avantajı, oyunun ilk açılış hareketini yapacak olmasıdır. Her zarın yuvarlanması, taşları hareket ettirmek için pek çok seçenekle ve farklı savunma ve hücüm oyunlarını oyuncuya sunar. İkiye katı küp,bahisleri artırmak için tavla kumarında kullanılır ve çoğunlukla erkenden diğer oyuncuyu stratejik olarak oyunu bırakmasını zorlamak için kullanılır.

Tavla, uzun ve zengin bir tarihe sahip oyundur ve biz var olan bütün farklı oyun çeşitleri hakkında bilgiyi sağlıyoruz. Ayrıca, Internet ve online tavlada Dünya üzerinde tavla yazılımı yoluyla büyük bir oyuncu kitlesi kazandı. Ekstra sorular ve bilgi, tavla forumunda okunabilir. Gammonish’i işaretlediğinize emin olun ve güncelleştirmeler için sık sık kontrol edin

Gif Banners

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu