sâmbătă, 13 iunie 2009

Backgammon spilles


WHEN SIGN UP USE BONUS CODE: ALEXBONUS FOR 100% SIGN UP BONUS

Backgammon er et brætspil, som kræver evner og øvelse. Backgammon spilles af to personer, og kort fortalt handler det for hver spiller om, at være den første til at bringe alle sine brikker hjem til sit indre hjemland og derefter tage dem ud af brættet. At spille backgammon kræver evner og strategi for at være i stand til at blokere og ramme (hitte) modstanderens brikker, så han skal startes forfra med dem.

Hvis du er nybegynder anbefales det at starte med at læse backgammon reglerne grundigt for at få en forståelse af hvordan spillet spilles. Brikkerne flyttes fremad på felterne svarende til antallet af øjne på terningerne. Strategi er en stor del af spillet, og ofte afgører de første ryk, hvem der vinder. Hvert terningekast giver spilleren flere muligheder for at flytte brikkerne enten defensivt eller offensivt. For at give spillet en ekstra dimension kan der spilles med dobleterning, som ofte tvinger modstanderen til at trække sig tidligt tilbage.

Backgammon er et gammelt spil, som er rig historie, og vi har inkluderet information om de forskellige varianter, der findes. Spillet har haft stor succes på Internettet, og backgammon online spilles af tusinder af mennesker over hele verden via backgammon software. For uddybende information henvises til backgammon forum. Følg løbende med på Gammonish for opdateringer.
Gif Banners

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu